Ik begon mijn horeca carrière als terrasveger,  in de zomer van 1975 ging ik vakantie werk doen in de kantine van een camping aldaar klom ik op tot het zelfstandig kunnen draaien van de kantine en later ook de groepskeuken. Daar was het ook dat mijn passie voor de horeca ontstond. Maar ook tijdens een feest bij mijn opa waar de oudere van een koudbuffet mochten genieten en wij als kinderen konden toekijken besefte ik dat dingen anders moesten. Zo kwamen de plannen langzamerhand tot stand om een catering bedrijf te beginnen en aangezien ik nog al materialistisch aangelegd ben leek me een verhuurbedrijf daarnaast wel een uitkomst.
toen ik na een roemruchte middelbare school carrière uiteindelijk mijn mavo diploma op zak had besloot ik het gewone onderwijs maar vaarwel te zeggen en ging via particulier onderwijs leren voor scheepskok met daarnaast  leerling brood en banket en leerling slager. Toen ik die op leiding klaar had en er geen ander werk te vinden was als mijn baantje in de kantine besloot ik om verder op in het land te gaan solliciteren en zo kwam ik in Zwijndrecht aan het werk bij een zeer druk bedrijf, waar ik heel veel kon leren vooral ook veel koude keuken en visgerechten.
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.